Üniversitemiz Rektörü ve aynı zamanda Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Mehmet Tahir GÜLLÜOĞLU’nun katılımıyla İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Güzel Sanatlar Fakültesi ve Turizm Fakültesi akademik personeli ile bilimsel, sosyal ve kültürel konuları içeren bir toplantı düzenlendi. Toplantıda Yeniden Gözden Geçirme (YGG) kapsamında müfredatın güncellenmesi, akreditasyon çalışmaları, proje çalışmaları, öğretim elemanlarının sorunları ve atamalar ile ilgili YÖKSİS ve HAVİS bilgilerinin güncellenmesi v.b. konular görüşüldü. Verimli geçen toplantı soru-cevaplarla sona erdi.

MEZUN PORTALI

Mezuniyet aşamasında olan öğrencilerimizin mezuniyet işlemlerini hızlandırmak, iş bulmalarını kolaylaştırmak ve iletişimde kalmak için Mezun Portalına kayıtlarını bekliyoruz.

Mezun Portalı İçin Tıklayınız...