**TURNİTİN yükleme tarihi 12/10/2023 tarihine kadar uzatılmıştır. Benzerlik problemi bulunan öğrenciler ve benzerlik değerlendirmesi için belitilen tarihlerde yükleme yapamamış öğrenciler güncel dosyalarını yükleyebilirler.

(Mezun durumdaki öğrenciler de aynı adımları izlemelidir.)
Stajını tamamladıktan sonra öğrenciler aşağıdaki adımları izlemelidir.

1) Stajlar okunabilir word dosyası haline getirilecektir. (Staj yönergesi kısmı hariç olmalıdır.)

2) Turnitin'e dosya yükleme klavuzu detaylı şekilde okunmalıdır.  (Klavuzu indirmek için TIKLAYINIZ..)

3) Turnitine yüklenen dosyalardan benzerlik problemi bulunan öğrenciler sitemizde ilan edilecektir. Staj word dosyaları 29 Eylül 2023 günü 23:59 a kadar Turnitine yüklenmelidir. Benzerlik sonuçları 02 Ekim 2023 tarihinde ilan edilecektir.

4) Benzerlik problemi bulunan öğrenci defterini düzeltip tekrar Turnitine yükleyip benzerlik problemini çözmelidir. (Bu işlem sadece bir kere yapılacaktır. Düzeltme sonucu benzerlik problemi devam ederse staj geçersiz sayılacaktır.)

5) Benzerlik problemi bulunmayan staj defterleri ıslak imzalı şekilde staj sicil fişi ile birlikte 02 Ekim 2023 - 20 Ekim 2023 saat 13:00 a kadar  bölüme teslim edilmelidir. (Staj sicil fişi kapalı zarfta olmalıdır.)
NOT: Defteri ve staj sicil fişini imzalayan amirin İNŞAAT mühendisi olma zorunluluğu vardır

NOT2: LÜTFEN STAJ YAPTIĞINIZ TÜM GÜNLERE İLGİLİ GÜNÜN FOTOĞRAFINI EKLEYİNİZ.
NOT3: HER GÜN İÇİN EN AZ 5 CÜMLE İLE SADECE YAPTIĞINIZ İŞİ ANLATINIZ. (Tanım, kitabi bilgi vs yapmayınız) aksi halde stajınız komisyon tarafından şartları sağlamadığı gerekçesiyle reddedilecektir.

BAĞLANTILAR

obs.harran.edu.tr/oibs/bologna/fak_prog_sec.aspx?lang=tr&type=lis&progid=501

Harran Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü

Osmanbey Kampüsü