Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı-Bilgilendirme Mesajı
İçişleri  Bakanlığı  Emniyet  Genel  Müdürlüğünden  alınan  yazıda  Ülkemiz genelinde son dönemde bazı üniversite öğrencilerinin kolay para kazanmak düşüncesi ile hareket ederek kendilerine ait banka hesaplarını veya banka kartlarını belli bir komisyon karşılığında şüpheli kişi veya suç gruplarına kiraladıkları yönünde bildirimlerde bulunulmuştur. Bu kapsamda öğrencilerimizin dikkate olması gerekmektedir.
Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığına Ait Bilgilendirme Mesajında Aşağıdaki Bilgilendirme Metni Sizler için Sunulmuştur.
"Banka hesaplarınıza ait şifre ve bilgileri para karşılığında kimseyle paylaşmayın! Başkasının suçuna ortak olmayın! Aksi takdirde sorumlu tutulacağınızı unutmayın"

BAĞLANTILAR

obs.harran.edu.tr/oibs/bologna/fak_prog_sec.aspx?lang=tr&type=lis&progid=501

Harran Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü