Liselerde Mühendislik Fakültesi Bölümlerini Tanıtan Seminerler Düzenlenmiştir
Harran Üniversitesi Mühendislik Fakültesi, Fakülte Tanıtım Komisyonu Öğretim Elemanları tarafından, Şanlıurfa’daki liselerde Mühendislik Fakültesi Bölümlerini Tanıtan Seminerler düzenlenmiştir.
Seminerlerde; Fakültede bulunan Bilgisayar, Çevre, Endüstri, Elektrik-Elektronik, Gıda, Harita, İnşaat ve Makine Mühendisliği Bölümleri, eğitim öğretim programları, sahip oldukları fiziki olanakları, laboratuvarları, öğretim elemanı kadrosu, yaptıkları çalışmalar ve projelerle ilgili bilgilendirme yapılmıştır.
Lise ziyaretlerinde, Fakülte Bölümlerini tanıtan broşürler öğrenci ve öğretmenlere dağıtılarak özellikle lise son sınıf öğrencilerinin tercih yaparken Harran Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Bölümlerini de dikkate almaları hedeflenmiştir.
Oldukça verimli geçen Mühendislik Fakültesi lise ziyaretlerine, öğrenciler yoğun ilgi göstererek, Fakülte Bölümleri hakkındaki sorularının cevaplarını, yönelttikleri Öğretim Elemanlarından en güncel bilgileri içerecek şekilde almışlardır.

Ziyaret edilen liseler;
Şanlıurfa Fen Lisesi