Fuar 2019 11-12 Nisan tarihlerinde Gaziantep Üniversitesinin ev sahipliğinde Mavera Kongre ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilmiştir
 Cumhurbaşkanlığı himayesinde düzenlenen İPEKYOLU KARİYER FUARI İKAF,2019 11-12 Nisan tarihlerinde Gaziantep Üniversitesi ev sahipliğinde Mavera Kongre ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilmiştir. Harran Üniversitesinin de aralarında olduğu 11 paydaş üniversitenin katıldığı programa Kamu ve Özel Sektör temsilcileri yoğun bir katılım göstermiştir. Harran Üniversitesi olarak üniversite tanıtım ofisinden Dr. Öğr. Üyesi Ahmet ÇAKIR, Öğr. Gör. Fulya ALGÜL ve Mühendislik Fakültesinden Arş. Gör. Abuzer AÇIKGÖZ beraberinde 150 kişilik öğrenci grubuyla kariyer fuarına katılım sağlanmıştır. Fuara katılım sağlayan öğrencilerimiz Kamu Ve Özel şirketlerde kariyer olanakları iş ve staj başvuruları kapsamında görüşmeler gerçekleştirmesine katkı sağlanmıştır.  Ayrıca Fuar kapsamında gerçekleştirilen panellerde savunmada yenilikçi teknolojiler, yurt dışında lisansüstü öğrenim olanakları, kariyer planlama ve girişimcilik ile ilgili sunumlar olmuştur.