Harran Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü Teknik Gezilerine Devam Ediyor.

Öğrencilerin pratik bilgilerinin artırılması, gerçek çalışma şartlarının görülmesi ve sanayi-üniversite iş birliğinin geliştirilmesi için Şanlıurfa Organize ve Evren Sanayindeki GAPSAN Otomotiv, Nova Steel Metal, Karataş PVC Fabrikalarına teknik gezi düzenlendi. Makine Mühendisliği Bölümü Öğretim Elamanları Prof. Dr. Hüsamettin BULUT, Prof. Dr. M. Azmi AKTACİR, Dr. Öğr. Üyesi Mehmet DİRİLMİŞ ve Arş. Gör. Harun ÇİFÇİ öğrencilerle fabrikalardaki, makinaları, üretim ve imalat aşamalarını görme fırsatı buldular. Teknik gezide işletmelerle AR-GE ve inovasyon projeleri ve işbirlikleri görüşüldü. Öğrencilerin ve sanayicilerin teknik gezilerden son derece memnun kaldığı ve bu tür faaliyetlerin devam etmesi gerektiği görüldü.