Her yıl bir üniversitenin ev sahipliği ile düzenlenen Türkiye'nin en büyük öğrenci kongresi olan BİLMÖK (Bilgisayar Mühendisliği Öğrencileri Kongresi), 2016 yılında Bilişim Topluluğu organizasyonu ile Harran Üniversitesinde gerçekleştirilmişti. 2020 BİLMÖK ise bu yıl Yeditepe Üniversitesi tarafından 20-21-22-23 Şubat 2020 tarihlerinde İstanbul’da gerçekleştirildi.

Arş. Gör. Harun Çiğ'in danışmanlığında faaliyetlerini sürdüren üniversitemiz Bilişim Topluluğu Öğrenci Kulübü üyesi olan 42 öğrenci ve topluluk danışmanı ile birlikte Yeditepe Üniversitesin ’de düzenlenen 2020 BİLMÖK’e katılım sağladılar. Kongre için Şanlıurfa’dan İstanbul’a giden toplam 43 kişinin İstanbul-Şanlıurfa arası gidiş-geliş otobüs masraflarına T.C. GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı sponsor olmunştur. Dört gün süren kongrede alanında uzman kişiler farklı oturumlarda güncel konularda sunumlar gerçekleştirdiler. Kongreye katılan öğrenciler dört gün boyunca oturumları takip ederek Bilgisayar Mühendisliği alanındaki güncel konularda bilgi edindiler.