2022-2023 Eğitim - Öğretim Yılı Güz Dönemi Bölüm Başkanları Toplantısı Mühendislik Fakültesi Erdoğan Çümen Toplantı Salonunda  Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Hüsamettin BULUT, Dekan Yardımcılarımız ve Bölüm Başkanlarının katılımıyla  gerçekleştirildi.

Toplantıda;
  • - Akademik,
  • - Eğitim-öğretim ve idari faaliyetlerin değerlendirmesi,
  • - Daha önce alınan akademik, idari ve eğitim kararların gözden geçirilmesi,
  • - Kalite çalışmaları,
  • - Dilek ve temenniler,
gibi konular gündemdeydi.

Üniversitemizin misyonu, evrensel ölçekte bilgi ve teknoloji üretimi yolu ile bilimsel gelişime katkı sağlayan, sorgulayan, araştıran ve sürekli gelimeyi hedef edinen, üretken bireyleri topluma kazandırmak ve toplumsal kalkınmanın sürürülebilirliğinde etkin ve belirleyici rol oynamaktır.
Üniversitemizin vizyonu, bilimsel araştırmalar ve eğitim öğretim hizmetleriyle toplumla güçlü ilişkiler kuran, yükseköğretimde lider bir pozisyonda olmaya yönelik adımlar atan ve evrensel değerleri özümseyen bir dünya üniversitesi olmaktır.

Üniversitemizin misyonu ve vizyonu ışığında bölümlerin akademik ve idari faaliyetlerin izlenmesi ve geliştirilmesi ile ilgili konular ele alındı.