Azami öğrenim süresini dolduran Lisans ve Önlisans öğrencilerine uygulanacak işlemlere ilişkin usul ve esaslarının 11. Maddesi uyarınca ek sınavlar için başvuran öğrencilerin durumu değerlendirilecektir. Azami öğrenim süresini dolduran Lisans ve Önlisans öğrencilerine uygulanacak işlemlere ilişkin usul ve esaslarının 5. Madde (b) fıkrası “azami öğrenim süresi sonunda kayıtlı olduğu programdan mezun olabilmek için son sınıf öğrencilerine, dersi almış ve devam şartını yerine getirmiş fakat sınavda başarısız oldukları bütün dersler için (hiç almadığı ve/veya alıp da devam koşulunu yerine getirmediği için dönem içi / dönem sonu sınavına girme hakkı elde edemediği dersler hariç 2 (iki) ek sınav hakkı verilir.” gereğince öğrencilerimize 2 (iki) ek sınav hakkı verilecektir.


Azami Süre Sonu ek sınavlarına 2017 girişli öğrenciler ve 2016 girişli olup 1 yıl kayıt donduran öğrenciler başvuru yapabilirler.


İki sınav hakkından yararlanmak isteyen öğrencilerimizin aşağıda linki verilen dilekçeyi doldurup imzalayarak şahsen veya taratıp e-posta yoluyla osbmyo@harran.edu.tr adresine göndermeleri  gerekmektedir.

Başvuru tarihleri     :   03Eylül 08 Eylül 2021

1. Ek sınav tarihleri:   09 Eylül – 10 Eylül 2021
2. Ek sınav tarihleri:   15 Eylül – 17 Eylül 2021  
 
  • Not: Detaylı sınav programı başvurular tamamlandıktan sonra ilan edilecektir.


Dilekçe İçin Tıklayınız. 

BİRİM İÇ DEĞERLENDİRME RAPORLARI

DERS PROGRAMLARI

Avrupa'daki Üniversite Eğitim Ücretleri
 

AKADEMİK TAKVİM

KÜTÜPHANE

ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ (OBS)

HARUZEM

Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi

MEZUN PORTALI

KALİTE YÖNETİM BİLGİ SİSTEMİ

(Öneri, İstek, Şikayet, Bilgi Talebi)

http://kys.harran.edu.tr/

YETENEK KAPISI