Harran Üniversitesi, Eğitim Fakültesi, Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Akademisyen, Öğrenci ve Misafir Sanatçıların katılımlarıyla 14 Mart Tıp Bayramı Kapsamında "14 Mart 14 Sanatçı" Karma Sergi organize edilmiştir.

Harran Üniversitesi, Eğitim Fakültesi, Güzel Sanatlar Eğitimi Bölüm Akademisyen, Öğrenci ve Misafir Sanatçıların katılımlarıyla 14 Mart Tıp Bayramı Kapsamında "14 Mart 14 Sanatçı" adlı Karma Sergi organize edilmiştir. Sergi açılışı Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Tahir GÜLLÜOĞLU tarafından yapılmıştır. Sergi Akademik ve İdari personel, Öğrenciler ve konuklarımızın ziyaretine açılmıştır. Sergi açılışından fotoğraf kareleri ve videolara ilgili linkten ulaşılabilir.

/assets/uploads/other/files/resimegitimi/files/WhatsApp_Video_2024-03-14_at_12.23.01.mp4