Şanlıurfa ve çevre illerden gelen depremzedelerin barınma ve iaşelerinin karşılandığı Osmanbey Yerleşkemizde çocuklar için de oyun alanı oluşturuldu. Çocuk gelişim uzmanları, psikologlar ve sınıf öğretmeni adaylarımızın gözetimindeki oyun alanında çocuklar, farklı çalışmalarla keyifli saatler geçiriyorlar.

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve Şanlıurfa’yı da etkileyen depremde üniversitenin farklı binalarında aileleri ile birlikte kalan çocukların rehabilitasyonu ve afetin etkisini azaltacak etkinliklerin düzenleneceği çocuk oyun alanı, Osmanbey Yerleşkemizde bulunan yörük çadırında kuruldu. Harran Üniversitesi Rektörlüğü öncülüğünde kurulan Çocuk Oyun, Etkinlik ve Eğitim Alanı, alanında uzman personeller ve sınıf öğretmeni adaylarımızın desteği ile hizmet veriyor.

Harran Üniversitesi Anasayfası

Harran Üniversitesi Etkinlikleri

Lisans Bilgi               Kütüphane
        Paketi