Aşçılık Programımız tarafından  Suşi Hazırlama Teknikleri Uygulaması yapıldı. 16 Kasım 2022  tarihde gerçekleşen Programda Sushi Şefi Güzide Demircan tarafından Uzak Doğu Mutfağının meşhur sushi türlerine yer verildi.

Yaklaşık 3 saat süren programda Şef Güzide Demircan, 
Boston rol
Sakemake
Sasamake
Vejeteryan rol
Nigiri
Sake tempura
Corret make gibi ünlü sushi türlerinin hazırlama tekniklerini öğrencilerle paylaştı.

Program sonrasında Aşçılık Program Başkanımız Şükran Taşkın tarafından Şef Güzide Demircan’a bir plaket takdim edildi. 

Yüksekoukulumuz Aşçılık Programı mutfağında gerçekleşen programa Aşçılık Program Başkanı Şükran Taşkın, Öğr. Gör. Hafize Özbudun, Öğr. Dilek Koçak’ın yanısıra çok sayıda öğrenci katıldı.





Diğer Haber Başlıkları

BOLOGNA

*

KALİTE EL KİTABI