Dr.Öğr. Üyesi Dilek KIRNIK'ın koordine ettiği etkinlik kapsamında Haliliye Yunus Emre Borsa İstanbul İlkokulu öğrencileri 14.12.2023 Perşembe günü üniversitemizi ziyaret ettiler. Eğitim Fakültesi Sınıf Eğitimi Anabilim dalı lisans öğrencilerine öğretmenlik konulu yazdıkları mektupları getiren ilkokul öğrencileri, BESYO spor alanlarını, üniversite kütüphanesini gezdiler. Düzenlenen etkinlik kapsamında Fen Edebiyat Fakültesi Amfi salonunda müzik dinletisi sonrası ilkokul öğrencileri öğretmen adaylarına mektuplarını verdiler, öğretmen adayları ise hazırladıkları hediyeleri öğrencilere teslim ettiler. Programda Sınıf Eğitimi Anabilim Başkanı Doç. Dr. Fatih Mehmet Ciğerci katılımcı öğretmene çiçek sunarken emeği geçen herkese teşekkür etti.

Harran Üniversitesi Anasayfası

Harran Üniversitesi Etkinlikleri

Lisans Bilgi               Kütüphane
        Paketi