Bütün Öğrencilerimizin Dikkatine (Haber Grubu)

Harran Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü olarak Google haber grubu platformu kullanılarak tüm duyuru, haber paylaşımları artık bu platformdan gerçekleşecektir. Haber grubumuzun adı ceng.harran'dır.

Bu haber grubu sayesinde tüm staj, iş ilanları (iş arayan, iş veren), alışveriş (kiralık ev arayan, ev arkadaşı arayan, kitaplarını satan, bedava vermek isteyen, aracını satan, vb.),  mezun (mezunlarla iletişimin sağlanması veya mezunların aktif öğrencilere deneyimlerini paylaşması) ve dersler (döküman paylaşımı, grup oluşturma, ödevler hakkında fikir tartışması vb.) gibi imkanlar sunuluyor olacaktır.

Gruba üyelik belirli kontroller yapıldıktan sonra gerçekleşecektir. Aktif öğrencilerimiz ve mezunlarımız aşağıdaki adresten

https://goo.gl/forms/DTmqNVU59ojDl5HI3

üyelik talebinde bulunabilirler. Örnek üyelik ve bir haber paylaşımı veya paylaşılan bir habere yorum yapmak için örnek dosyaya tıklayınız.

Üyelik için "gmail" adresiniz ile kayıt olunuz aksi takdirde konuları sadece okuyabilir ama yeni konu açamaz ve yorum yapamazsınız.

Kontroller sonucunda üyeliğiniz aktif edilecektir. Grup içerisindeki yazışmalar denetime tabii tutulmadan doğrudan paylaşılacağından;  siyasi, argo, saygı sınırları dahilinde bulunmayan yazışmalarda bulunan kişiler hakkında yasal süreç başlatılacağı gibi bir daha gruba üye olması söz konusu olmayacaktır. Yazışmalardaki bağlayıcılık kişiye aittir bu konuda gereken hassasiyeti gösteriniz.

Kısa bir geçiş evresinden sonra tüm yazışmalar artık bu platformdan olacağından üyelik konusunda hızlıca üye olma işlemlerini başlatınız.

Bölüm Başkanlığı

 

PAYDAŞLAR

İLETİŞİM

Placeholder Harran Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Bilgisayar Mühendisliği Bölümü, Osmanbey Yerleşkesi, Haliliye, Şanlıurfa, Türkiye
+90 414 318 1382
bilgisayar@harran.edu.tr