Bitirme Projesi ve Bitirme Projesi Önerisi Dersi, Gruplar ve Danışmanları
Bitirme Projesi ve Bitirme Projesi Önerisi Alan öğrencilerin grupları ve danışman eşleşmeleri için tıklayınız.

ÖNEMLİ: Bu hafta içerisinde ivedilikle danışman hocanıza ulaşınız. Grup olarak (bireysel kesinlikle gelmeyiniz) toplantıya geliniz. Toplantıda:
- Bu dönem haftalık toplantı gün/saatiniz belirlenecek. Bu toplantılara katılımınız zorunlu, haftalık ilerlemelerinizin takibi yapılacak ve haftalık puanlarınızı alacaksınız. Puanlar gruba değil kişinin ilerlemesine göre verilecek.
- Proje fikri göndermeyenler veya fikirleri yetersiz görülen grupların proje fikirleri danışman hoca tarafından veya danışman/grup ilk toplantısında birlikte belirlenecektir.

Dersin işleyişindeki puanlandırma için tıklayınız.

PAYDAŞLAR

Placeholder Harran Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Bilgisayar Mühendisliği Bölümü, Osmanbey Yerleşkesi, Haliliye, Şanlıurfa, Türkiye
+90 414 318 1382
bilgisayar@harran.edu.tr