BİTİRME PROJESİ ÖNERİSİ DERSİ
Bitirme Projesi Önerisi dersi ile ilgili gruplar ve danışman bilgileri aşağıdaki gibidir. Öğr. Gör. Umut Kuran ve Öğr. Gör. Bilal Er danışmanlığındaki öğrenciler Bitirme Projesi Önerisi dersini grup olarak yapabilecekleri gibi bireysel olarak da yapabilirler.

Grup Ad Soyad Danışman Hoca

Grup-8 AYŞE KAYA
  EFNAN AKKUŞ

BİTİRME PROJESİ DERSİ
Bitirme Projesi dersini alan öğrenciler esas danışmanlarını 01 Ekim 2018 Pazartesi gün içerisinde Arş. Gör. Umut Salur ve Arş. Gör. Harun Çiğ hocalarımıza bildirsinler. Esas danışmanlar OBS sistemi üzerinden atanacaktır. Danışman bilgisi bildirmeyen öğrencilerin danışmanları güncellenmeyecektir!

Haftalık ilerleme toplantıları 01 Ekim 2018 Pazartesi haftası itibariyle başlayacağından haftalık toplantı gün ve saatlerinizi belirlemek için danışmanlarınıza acil olarak ulaşınız. Her hafta ayrı ayrı ilerleme puanınızı alacağınızdan katılmadığınız toplantılardan ilgili haftalık puanınızı alamazsınız!

Bitirme Projesi Önerisi ve Bitirme Projesi derslerinin değerlendirme ölçütleri daha önce sizlerle paylaşılmıştı, görmek için tıklayınız.

PAYDAŞLAR

Placeholder Harran Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Bilgisayar Mühendisliği Bölümü, Osmanbey Yerleşkesi, Haliliye, Şanlıurfa, Türkiye
+90 414 318 1382
bilgisayar@harran.edu.tr