Harran Üniversitesi & Kodluyoruz iş birliği ile Şanlıurfa’da genç yazılımcılara eğitim fırsatı!
Avrupa Birliği desteğiyle Bilişimde İlk Kariyer Projesi’ni hayata geçiren Kodluyoruz, bilişim sektöründeki yetenek açığını kapatmak için Ankara, Bursa, İstanbul ve Şanlıurfa’da toplam 12 eğitim düzenleyecektir. Eğitimler teknoloji sektöründe en çok talep gören alanlarda düzenlenecek ve her bir eğitim alanında tecrübeli yazılım geliştiriciler tarafından verilecektir.

Şanlıurfa’da düzenlenecek 3 eğitimden ilki olan .NET MVC 4 Mayıs’ta Harran Üniversitesi’nde başlıyor!
Hemen başvurmak için tıkla!
Son başvuru tarihi : 2 Mayıs 2019 Perşembe günü saat 23:59


Kodluyoruz kimdir?
Kodluyoruz teknoloji sektöründeki yetenek açığını kapatmak ve gençlerin geleceğine değer katmak için projeler üreten, kâr amacı gütmeyen bir kuruluştur. Kodluyoruz Akademi projesi ise, Kodluyoruz’un bilişim sektöründe kariyer hedefleyen gençlerin iş bulma süreçlerini desteklemek üzere hayata geçirdiği hızlandırılmış yazılım eğitimi programıdır. Eğitimlerde azimli, çalışkan, teknoloji sektöründe bir kariyer hedefleyen yetenekli gençleri geleceğin yazılımcıları olmaları için destekliyoruz. Programdan mezun olan gençler, hayat boyu Mezunlar Kulübü’ne üye oluyor ve kendileri gibi pek çok gençle bir araya geliyor.
Kodluyoruz Akademi kapsamında 2019 itibariyle İstanbul, Ankara, Bursa ve Şanlıurfa’da 10 bootcamp hayata geçirerek 202 gence ulaştık. Bu kamplardan mezun olan gençlerin %65’i takip eden 6 ay içinde işe yerleşti veya daha iyi bir pozisyona geçiş yaptı.



 

PAYDAŞLAR

İLETİŞİM

Placeholder Harran Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Bilgisayar Mühendisliği Bölümü, Osmanbey Yerleşkesi, Haliliye, Şanlıurfa, Türkiye
+90 414 318 1382
bilgisayar@harran.edu.tr