Kablosuz Algılayıcı Ağlar (KAA) ve Robotik Yaz Okulu*

KAA ve Robotik Yaz Okulu, 7-8 Mart 2020 tarihlerinde Bursa Teknik Üniversitesi Mimar Sinan Yerleşkesinde 2 gün olarak düzenlenecektir. Yaz okulunun kontenjanı 20 öğrenci olarak belirlenmiştir. Yaz okuluna üniversitelerin 4. Sınıfında okuyan ve not ortalaması 3.00’ün üzerinde olan öğrenciler ile yüksek lisans eğitimine devam eden öğrencilerin başvuruları kabul edilecektir. 8 yüksek lisans, 2 lisans öğrencisi olmak üzere toplam 10 öğrencinin konaklama, yemek ve ulaşım giderleri program limitleri** dahilinde karşılanacaktır. Başvuru sayısının kontenjanın üzerinde olması durumunda desteklenecek öğrencilerin belirlenmesinde not ortalaması göz önüne alınacaktır. Şehir içi katılımcılara ulaşım ve konaklama desteği sağlanmayacaktır.

 

Taslak program ve başvuru bilgilerini bu linkte bulabilirsiniz: http://ceng.btu.edu.tr/rosenet/summerschool2020.html

 

*Yaz okulu programı TÜBİTAK EEEAG 117E050 numaralı proje tarafından desteklenmektedir. 

**Gündelik 61.5 TL, konaklama için en fazla 123 TL ödenecektir. Ulaşım için gidiş-dönüş kişi başı en fazla 160 TL desteklenecektir.

 

PAYDAŞLAR

İLETİŞİM

Placeholder Harran Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Bilgisayar Mühendisliği Bölümü, Osmanbey Yerleşkesi, Haliliye, Şanlıurfa, Türkiye
+90 414 318 1382
bilgisayar@harran.edu.tr