2019-2020 Eğitim Öğretim yılı Bahar Dönemi Bitirme Projesi Dersi Alacak Öğrencilerin Dikkatine
2019-2020 Eğitim Öğretim yılı Bahar yarıyılında  Bitirme Projesi dersi veya Bitirme Projesi Önerisi dersini İLK DEFA alacak öğrencilerin öncelikle 4 kişilik proje gruplarını oluşturması ve aşağıdaki paylaşılan link aracılığıyla formu doldurması gerekmektedir.

2019 Güz yarıyılında Bitirme Proje Önerisi dersi alan gruplar aynı danışman hocalarıyla çalışmaya devam edecek olup yeniden formu doldurması gerekmemektedir.

Grup bilgilerini en geç 5 Şubat 2020 Çarşamba günü  saat 23:59' a kadar aşağıdaki forma girilmesi gerekmektedir.
Grup bilgilerini girmek için tıklayınız...

*Bu dönem sadece bitirmeyi alan veya eski müfredatta bitirmeyi alan öğrenciler dahil.
**Bitirme projesi dersini alabilmek için öğrencinin bütün dersleri alabilmiş olması gerekir.
***Geçen dönem öneriyi almayan bu dönem sadece bitirmeyi alan veya eski müfredatta bitirmeyi alan öğrenciler.

PAYDAŞLAR

Placeholder Harran Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Bilgisayar Mühendisliği Bölümü, Osmanbey Yerleşkesi, Haliliye, Şanlıurfa, Türkiye
+90 414 318 1382
bilgisayar@harran.edu.tr