Bilim ve Teknoloji Takımı ‘Teknofest Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali (TEKNOFEST)’ yarışmalarının rapor değerlendirme aşamalarında finale kalan 30 takım arasından 2. oldular.

Teknofest Başarımız

HRÜ Mühendislik Fakültesi Bilgisayar, Makine ve İnşaat Mühendisliği öğrencilerimizin oluşturduğu Bilim ve Teknoloji Takımı ‘Teknofest Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali (TEKNOFEST)' yarışmalarının rapor değerlendirme aşamalarında finale kalan 30 takım arasından 2. oldular.

Doç. Dr. İbrahim Berkan Aydilek danışmanlığında başvuru yapan Mücahit Öztürk, Yusuf Gültekin, Merve Yücel, M. Enes Yiğit, Mehmet Koç 'tan oluşan takım, geliştirdikleri Nesnelerin İnterneti Tabanlı Ulaşım ve Otopark Platformu projesiyle TEKNOFEST Akıllı Ulaşım yarışmasında finalist olarak yarışacaklar.
Başarılarının devamını diliyoruz.

PAYDAŞLAR

Placeholder Harran Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Bilgisayar Mühendisliği Bölümü, Osmanbey Yerleşkesi, Haliliye, Şanlıurfa, Türkiye
+90 414 318 1382