Bilgisyar Mühendisliği Yüksek Lisans Bilim Sınavı aşağıdaki şekilde yapılacaktır.
  1. Öncelikle öğrenciler ebs.harran.edu.tr portalına giriş yapacaktır.
  2. Daha sonra Bilgisayar Müh. Yüksek Lisans Yazılı ve Mülakat Sınavı linkine tıklanacaktır.
  3. Yazılı sınav için ebs.harran.edu.tr 'deki Yüksek Lisans Yazılı Sınav Duyurusu 'ndaki bağlantı linkine tıklanarak yazılı sınava giriş yapacaklardır. (Saat 10:00 )
  4. Yazılı sınavdan 65 puan ve üstü alan öğrenciler sözlü sınava Whatsapp 'tan iletişime geçilerek öğrenciler sırasıyla davet edilecektir.
  5. Sözlü sınavın duyurusuna ebs.harran.edu.tr deki Yüksek Lisans Mülakatı Duyurusu linkinden ulaşabilirsiniz.

PAYDAŞLAR

Placeholder Harran Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Bilgisayar Mühendisliği Bölümü, Osmanbey Yerleşkesi, Haliliye, Şanlıurfa, Türkiye
+90 414 318 1382
bilgisayar@harran.edu.tr