Sevgili Öğrenciler,

Bahar dönemi için ders yürütücüsü hocalarınızın sizlerle ders ile ilgili dokümanları paylaşabileceği  ve online ders yapabileceği Moodle sistemine bilgileriniz aktarılmıştır. Sisteme aşağıda verilen giriş bilgileri doğrultusunda giriş yapabilirsiniz. Tüm öğrencilerin şifreleri sıfırlanmıştır. İlk girişte 
Haruzem1* şifresini kullanmanız gerekmektedir.

Giriş sayfası: https://ue.harran.edu.tr/  

Kullanıcı adı: öğrenci numaranız
Şifre: Haruzem1*

İlk girişte sistem sizden şifrenizi değiştirmenizi isteyecektir. Bu sebeple şifre belirlerken özel karakter kullanımı, büyük-küçük harf durumuna dikkat ediniz ve belirlediğiniz yeni şifreyi mutlaka not ediniz.


Yeni belirleyeceğiniz şifre en az 8 karakter uzunuluğunda olmalı, en az 1 rakam, en az 1 küçük harf, en az 1 büyük harf, *, gibi en az 1 özel karakter(ler) içermelidir.

Önemli Not 1: Online ders uygulamasını ve Moodle sistemini nasıl kullanacağınız ile ilgili bilgilere aşağıdaki kılavuzu tıklayıp ulaşabilirsiniz.


Öğrenme Yönetim Sistemi ve Canlı Ders Uygulaması Kılavuzu: Öğrenme Yönetim Sistemi ve Diyalog uygulamasına yönelik kılavuz için tıklayınız.

Önemli Not 2: Uzaktan eğitim sistemine girdiğinizde profil kısmında e-mail kısmına güncel e-posta adresinizi girmeniz gerekmektedir. Önümüzdeki zamanlarda şifre sıfırlama isteğinde bulunduğunuzda şifre sıfırlama linki e-posta adresinize gelecektir.
 
 


 

SÜRELİ YAYINLAR