2017-18  Pedagojik  Formasyon  Grubu (Eski Grup) öğrencisi olup 1.dönem kalan ders veya derslerini 2018 Bahar Pedagojik Formasyon grubu ile tekrardan almış ve tekrardan aldıkları ders veya derslerin 21-22 Haziran tarihlerinde yapılan bütünleme sınav sonuçlarına göre transkriptlerinin son durumunda diğer tüm derslerini başarmış olup sadece iki dersi veya tek dersi kalan öğrenciler için daha önce 11 Haziran tarihinde yapılmış olan İki Ders sınavı için  telafi sınavı yapılacaktır. Bu durumda olup iki ders telafi sınavına girmek isteyenlerin 29 Haziran Cuma mesai bitimine kadar Eğitim Fakültesi Pedagojik Formasyon Birimine girmek istedikleri ders veya derslerle ilgili dilekçe vermeleri gerekmektedir. Dilekçe vermeden iki ders telafi sınavına gelen öğrenciler sınava giremeyecektir. 2017-18  Pedagojik  Formasyon  Eğitimi (Eski Grup) İki Ders Telafi Sınavı ise  03 Temmuz Salı günü saat 13:00'da İbn-i Rüşd (E-113) dersliğinde yapılacaktır. Önemle duyurulur.

Not: İki ders telafi sınavı sadece yukarıda belirtilen durumda olan kişiler için yapılacaktır. Belirtilen durumda olmayıp 11 Haziranda yapılan iki ders sınavı başvurularını kaçırıp sınava giremeyen kişilerin başvuruları kabul edilmeyecektir.

SÜRELİ YAYINLAR