HARÜSEM tarafından işletilmekte olan HARÜSEM Çocuk Kampüsü ve Osmanbey Kampüsü kreşlerinde 3-6 yaş arası kayıtlarımız devam etmektedir.

Ayrıca  Yenişehir Kampüsünde atıl durumda bulunan kreşin de yapılacak düzenlemelerden sonra anaokulu olarak hizmet vermesi planlanmaktadır.

HARÜSEM'e ait kreş ve anaokulları gerek üniversite personelimizin çocuklarına gerek üniversite dışından  gelen çocuklara en güzel hizmeti vermek amacıyla sürekli bir değişim ve gelişim içindedir.

HARÜSEM'e ait kreş ve anaokulları ile ilgili soru ve önerileriniz için 0 414 318 30 38 nolu telefonu arayabilir, harusem@harran.edu.tr adresine mail gönderebilir, bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilir veya HARÜSEM Çocuk Kampüsünde bulunan kayıt ofisi ile Yenişehir Kampüsünde bulunan HARÜSEM ofislerini ziyaret edebilirsiniz.

PİXEL

KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ

Bilgi talebi, istek, memnuniyet, öneri ve şikayetleriniz için bu bağlantıya tıklayarak kayıt oluşturabilirsiniz.

SERTİFİKA DOĞRULAMA