HARÜSEM Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ömer Faruk DEMİRKOL ve Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Ahmet Faruk ÇERMİKLİ Şanlıurfa Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu'nu ziyaret ettiler.
Yeni dönemde yapılacak eğitimler ve HARÜSEM'den beklentileri iştişare etme programı kapsamında Harran Üniversitesi Şanlıurfa Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu ziyaret edildi. Yüksekokul Müdürü Prof.Dr. Necmettin ELMASTAŞ ve Müdür Yardımcısı Öğr.Gör. Muhammet Sami BELET’i ziyaretin ardından öğretim elemanları ile toplantıya geçildi. Öğretim elemanlarının HARÜSEM'den beklentileri dinlenerek, yapılacak eğitimler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Hocalarımızın uzmanlık alanları ile ilgili vermek istedikleri eğitimler ile ilgili formların doldurulmasının ardından ilk toplantı sona erdi.
 
Daha sonra Çocuk Gelişimi Programı Bölüm Başkanı Öğr.Gör. Necmi DEDEOĞLU ve bölüm öğretim görevlileri ile bir araya gelinerek HARÜSEM Çocuk Kampüsü ile ilgili görüş alış verişinde bulunuldu.
 
Verimli ve keyifli bir ortamda geçen toplantı için Yüksekokul Müdürümüze, Müdür Yardımcımıza, Çocuk Gelişimi Programı Başkanımıza ve hocalarımıza HARÜSEM ekibi olarak teşekkür ederiz.





 

PİXEL

KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ

     

Bilgi talebi, istek, memnuniyet, öneri ve şikayetleriniz için bu bağlantıya tıklayarak kayıt oluşturabilirsiniz. 

SERTİFİKA DOĞRULAMA