HARÜSEM tarafından Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan izin alınarak gerçekleştirilen "Sığırlarda Suni Tohumlama Eğitimi" nin ikincisi de başarıyla tamamlandı.

8-12 Temmuz 2019 tarihlerinde Veteriner Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Çiğdem Cebi ŞEN yürütücülüğünde düzenlenen ve 20 veteriner hekimin katıldığı ilk kurstan sonra veteriner hekimlerden gelen talep üzerine kursun ikincisi 22-26 Temmuz 2019 tarihleri arasında yapıldı. Kursta başarı sağlayan veteriner hekimler Tarım ve Orman Bakanlığı onaylı sertifika almaya hak kazanacaklar.

HARÜSEM Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ömer Faruk DEMİRKOL kursun yürütücüsü Dr. Öğr.Üyesi Çiğdem Cebi ŞEN'e teşekkür ederek, üniversitemiz akademisyenleri ile eğitim alanındaki işbirliklerimizin devam edeceğini ifade etti.

PİXEL

KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ

Bilgi talebi, istek, memnuniyet, öneri ve şikayetleriniz için bu bağlantıya tıklayarak kayıt oluşturabilirsiniz.

SERTİFİKA DOĞRULAMA