Harran Üniversitesi, Manisa Celal Bayar Üniversitesi, Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Genç STEM Derneği iş birliği ile 1.Uluslararası Eğitimde Yapay Zeka Uygulamaları Kongresi düzenlenecektir.

Milli Eğitim Bakanlığı YEĞİTEK, Harran Üniversitesi, Manisa Celal Bayar Üniversitesi, Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Genç STEM Derneği iş birliği ile 1. Ulusal Eğitimde Yapay Zeka Uygulamaları Kongresi 28-30.06.2021 tarihlerinde düzenlenecektir. Kongrede Erasmus, eTwinning, TÜBİTAK, yerel kalkınma ajansları, Bakanlıklar ve diğer kurum ve kuruluşlarca desteklenen projeler, yerel projeler ile okullarda gerçekleştirilmiş örnek öğretim uygulamaların bildiri olarak sunumu gerçekleştirilebilecektir. Kongreye son bildiri gönderim tarihi 04.06.2021 olup katılım ücretsizdir.

Harran Üniversitesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü ev sahipliğinde Şanlıurfa'da yapılması planlanan kongre, pandemi tedbirleri uygulanması durumunda online olarak düzenlenecektir. Kongre ile ilgili ayrıntılı bilgiye https://eyz2021.com adresinden erişebilir, duyuruları kongrenin sosyal medya hesaplarından takip edebilirsiniz

                                                  
 

PİXEL

KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ

     

Bilgi talebi, istek, memnuniyet, öneri ve şikayetleriniz için bu bağlantıya tıklayarak kayıt oluşturabilirsiniz. 

SERTİFİKA DOĞRULAMA