Uluslararası Göç Politikaları Geliştirme Merkezi tarafından fonlanan “Gaziantep ve Şanlıurfa illeri için Ortak Kullanım Tesisleri Pilot Hibe Programı” kapsamında Karaköprü Belediyesi ve HARÜSEM ile yürütülecek eğitimler için imzalar atıldı
Karaköprü Belediyesi Başkanlığı ve Harran Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (HARÜSEM) ortak çalışmalarına ICMPD projesiyle yeni boyut kazandırdı.  Bu kapsamda Karaköprü Belediyesi Başkanı Metin Baydilli ve Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sabri Çelik iş birliği protokolünü imzaladı.
 
Proje ve iş birliği hakkında bilgi veren HARÜSEM Müdürü Dr. Ahmet Göçen “Karaköprü ilçesine kurulan Girişimcilik, İş Geliştirme, İnovasyon ve Ticarileştirme Merkeziyle üretim ve tasarım fikri ile gelen tüm kişi ve işletmelere destek sağlanacak ve yeni girişimcilerin işletmelerini geliştirmeleri teşvik edilecektir.” Bu açıdan proje kapsamındaki merkez ile geçici koruma altındaki Suriyelilerin ve ev sahibi toplumdaki akranlarının etkileşime girebileceği ve ihtiyaç duydukları çeşitli hizmetlere ve eğitimlere erişebildiği bir ortam sağlanacaktır. Merkez inşasının bitmesi ile HARÜSEM tarafından öncelikle girişimcilik, hukuk, süreç yönetimi, pazarlama, satın alma eğitimleri gibi konularda eğitim ve mentörlük sağlanacaktır.

PİXEL

KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ

     

Bilgi talebi, istek, memnuniyet, öneri ve şikayetleriniz için bu bağlantıya tıklayarak kayıt oluşturabilirsiniz. 

SERTİFİKA DOĞRULAMA