HARÜSEM Müdürü Dr. Ögr. Üyesi Ömer Faruk DEMİRKOL ve Müdür Yardımcısı Ögr. Gör. Ahmet Faruk ÇERMİKLİ Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu'nu ziyaret ettiler.

HARÜSEM olarak yeni dönemde yapılacak eğitimler ve HARÜSEM'den beklentileri iştişare etmek amacıyla ilk olarak Harran Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ziyaret edildi. Ziyaret kapsamında öncelikle Yüksekokul Müdiresi Doç.Dr. Nebiye YENTÜR DONİ ziyaret edilerek yeni görevinde başarılar dilendi. Daha sonra öğretim elemanları ile toplantıya geçildi. Öğretim elemanlarının HARÜSEM'den beklentileri dinlenerek, yapılacak eğitimler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Hocalarımızın uzmanlık alanları ile illgili vermek istedikleri eğitimler ile ilgili formların doldurulmasının ardından toplantı sona erdi.
Verimli ve keyifli bir ortamda geçen toplantı için Yüksekokul Müdiremize, Yüksekokul Sekreterimize ve Hocalarımıza HARÜSEM ekibi olarak teşekkür ediyoruz.

PİXEL

KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ

Bilgi talebi, istek, memnuniyet, öneri ve şikayetleriniz için bu bağlantıya tıklayarak kayıt oluşturabilirsiniz.

SERTİFİKA DOĞRULAMA