- Urfa İsot Biberinin Özelliklerinin Belirlenerek Pazar Potansiyelinin Arttırılması
- Farklı Taze Biberlerden Üretilen İsotların Özelliklerinin ve Tüketici Talebini Oluşturan Faktörlerin Belirlenmesi
- Şanlıurfa pul biberlerinin (isot) üretim ve depolama aşamalarında meydana gelen bazı fizikokimyasal ve biyokimyasal değişimlerin saptanması
- Depolama Sıcaklığı ve Zeytinyağı İlavesinin İsot (Urfa Biberi) ve Kırmızı Pul Biberin Bazı özellikleri Üzerine Etkisi
- İsot üretiminde kullanılan biberlerin kurutulması sırasında bazı kalite parametrelerinin kinetik modellenmesi
- Farklı Ambalajllama Yöntemlerinin Depolama Sırasında İsotun Kalite Parametrelerine Etkisi
- İsot Üretiminde Kullanılan Biberlerin Farklı Olgunluk Dönemlerinde Bazı Kalite Parametrelerinin Belirlenmesi
- Biber (Capsicum Annuum L.) Ekstraktinin Mikroenkapsülasyonu