Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Tarafından Öğrencilere Yönelik 2019-2020 Güz Dönemi Akademik Açılış Töreni Gerçekleştirildi
Bilgisayar Mühendisliği bölümü olarak her dönem başında öğrencilerimizle bir araya geldiğimiz açılış töreni gerçekleştiriyoruz. Bu törenlerde  ikinci, üçüncü ve dördüncü sınıf öğrencilerimizden akademik not ortalamasına göre ilk üçe girenlere başarı belgeleri ve çeşitli hediyeler verilmektedir. Bu törenlerde bölüm içerisinde genel bir akademik değerlendirme yapılmakta ve öğretim üyelerimiz öğrencilere iyi bir mühendis olma yolunda önerilerde bulunmaktadırlar.   
2019-2020 Güz Dönemi için de 26 Eylül 2019 Perşembe günü saat 14:00'da mühendislik fakültesi küçük amfi salonunda gerçekleştirmiştir. Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Serdar Çiftçi, bölüm öğretim üyesi Doç. Dr. Dursun Akaslan ve 2019 girişli öğrencilerin danışmanı Öğr. Gör. Dr. Kemal Güner öğrencilere kampüs ve eğitim olanakları, bölüm geçmişi, çalışma alanları ve güncel bilgisayar konuları hakkında önemli bilgiler paylaştılar. Tören dereceye giren öğrencilere hediyelerinin takdim edilmesiyle son bulmuştur.