Ders Programı 25 Eylül Cuma günü güncellenmiştir. Tekrardan inceleyiniz. 1.sınıf öğrencilerinin ders kayıtları öğrenci işleri tarafından otomatik olarak yapılacaktır. 1.sınıf öğrencilerinin herhangi bir işlem yapmalarına gerek yoktur.

2020-2021 Güz Dönemi Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı Ders Programı için tıklayınız.

ÖNEMLİ NOT: 2. ve 3.sınıfların ders programındaki Alan Seçmeli derslerden sadece 1 tanesini seçmeleri gerekmektedir.

2020-2021 Güz Dönemi Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı Danışmanlık Listeleri için tıklayınız.

2020-2021 Güz Dönemi Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı Meslek Bilgisi ve Genel Kültür Seçmeli Dersler Programı için tıklayınız. (2. ve 3. sınıflar için)

ÖNEMLİ NOT: Meslek Bilgisi ve Genel Kültür Seçmeli dersler 2. ve 3.sınıflar içindir. Ders seçiminde "Eğitim Çatı" menüsünden 1 adet MB ve 1 adet GK seçmeli dersi seçmeniz gerekmektedir. Uzaktan eğitim süreci geçen dönemde olduğu "HARUZEM Moddle Sisteminden" ve "Zoom"canlı ders ile devam edecektir. Detaylı açıklamalar ders yürütücüsü tarafından sizlere yapılacaktır.

Harran Üniversitesi Anasayfası

Harran Üniversitesi Etkinlikleri

Lisans Bilgi               Kütüphane
        Paketi