Fen Edebiyat Fakültesi Büyük Amfi5 Mart 2024 tarihinde saat 13:00'da
Dicle Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi olarak 6 ilde (Diyarbakır, Siirt, Şırnak, Batman, Mardin, Şanlıurfa) faaliyet göstermektedir. Şirket personel ihtiyacını karşılarken öncelikli olarak üniversite öğrencilerine okudukları bölümde ya da tecrübe edindikleri alanda iş ve staj imkânı sunmaktır. Bu imkânların tanıtılması için 5 Mart 2024 tarihinde saat 13:00'da Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Büyük Amfide seminer yapılacaktır.

İstihdam alanları: Mühendislik FakültesiElektrik MYO, İİBF, Hukuk gibi alanlarda üniversitemizin kıymetli öğrencilerine Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. olarak istihdam sağlanacaktır.

PAYDAŞLAR

Placeholder Harran Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Bilgisayar Mühendisliği Bölümü, Osmanbey Yerleşkesi, Haliliye, Şanlıurfa, Türkiye
+90 414 318 1382
bilgisayar@harran.edu.tr