Bitirme Projesi II Dersini alacak TÜM Öğrencilerin Dikkatine,
 
Bitirme Projesi II dersi öğrenci atamaları için dersi alma önkoşulunu sağlayan istisnasız tüm öğrencilerin aşağıda linki verilen online formu 14 Şubat 2024 tarihi saat 23:59’e kadar doldurması gerekmektedir.
 
1) 2023 Güz yarıyılında Bitirme Projesi I dersi ataması yapılan öğrenciler formda Bitirme Projesi II dersi için yine aynı danışmanı tercih etmek zorundadır. Yine takım olarak veya tek kişi devam edecek bu öğrenciler Tek danışman tercihi yapacaklardır.
 
2) 2023 Güz döneminden önce Bitirme Projesi I dersini alıp, bu dönem Bitirme Projesi II dersini alacak öğrenciler ise aşağıda linki verilen formda 5 tercih yapmak zorundadır. Ayrıca;
 
i) Atamalarda öğrenci-danışman isterine cevap vermek ve uyumlu takımlar oluşturmak adına çalışmak istediği öğretim elemanından onay alan öğrencilerin bu onay epostalarını komisyonla paylaşması halinde, ilgili öğrenciler danışman atamalarında öncelikli olarak dikkate alınacaktır.
 
ii) Öğrencinin ilgili öğretim elemanından alacağı onay eposta mesajını en geç 14 Şubat 2024 saat 23:59’e kadar hrubitirmeproje@gmail.com e-posta adresine iletmesi gerekmektedir.
 
iii) Genel danışman atamaları, ilgili öğretim elemanından onay alınamamışsa, öğrenci tercihleri ışığında ve öğretim elemalarınının kontenjanlarına göre ilk tercih eden ilk atanır ilkesiyle yapılacaktır. 
 
Not : Bitirme Projesi II dersi TÜM öğrenci atamaları komisyonca lisans danışmanlarına bildirilecektir. Halihazırda ilgili ders kaydına komisyon onayı olmadan bir öğretim elemanını ekleyip, ders kaydını yapmış öğrenciler de aşağıda linki verilen formu doldurmak zorundadır. 
 

Formu doldurmak için tıklayınız.






 

PAYDAŞLAR

İLETİŞİM

Placeholder Harran Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Bilgisayar Mühendisliği Bölümü, Osmanbey Yerleşkesi, Haliliye, Şanlıurfa, Türkiye
+90 414 318 1382
bilgisayar@harran.edu.tr