10.06.2020 tarih ve 2020/18/02 nolu Senato Kararı ile güncellenmiş olan Harran Üniversitesi Yaz Dönemi Eğitim-Öğretim Programı Yönergesi aşağıdaki linkte verilmiştir. Öğrencilerimiz yaz okulu derslerini alırken bu yönergedeki kurallara uymaları gerekmektedir.

Yaz Okulu Yönergesi
 

Yaz okuluna başvuracak öğrencilerimizin aşağıdaki linkte verilen yaz okulu başvuru dilekçesini eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurmalıdır.


Yaz Okulu Başvuru Dilekçesi



Yaz okulunda ders alacak olan öğrencilerimizin aşağıdaki hususları göz önünde bulundurması gerekmektedir:

1. Yaz okulu başvuru dilekçeleri elden teslim edilmeyecek olup, dilekçeler hrucengyazokulu@gmail.com adresine iletecektir.
2. Öğrencinin yaz okulunda alacağı dersin akts değeri bölümümüzdeki saydıracağı ilgili dersin AKTS değerinden büyük ya da eşit olması gerekmektedir. Ayrıca, içerik için de öğrenci  yaz okulunda alacağı ders içeriğinin bulunduğu üniversite bağlantısının yer alacağı bir e-postayla ilgili dersin hocasından ders içeriğinin uygun olduğuna dair bir geri dönüş maili almalıdır. Ayrıca öğrenci email ile danışmanının da onayını aldıktan sonra dilekçesini danışmanın onay emailini ve dersin hocasının onay emailini  hrucengyazokulu@gmail.com adresine iletecektir. 
3. Başvuru yaptığı üniversiteden alacağı dersler için kayıt ücretini ödedikten sonra ilgili üniversitenin otomasyon sisteminde öğrencinin aldığı dersleri gösteren başvuru onay sayfasını veya ders kayıt sayfasını (ekran görüntüsü veya yazdırılabilir sayfa şeklinde kaydederek) hrucengyazokulu@gmail.com adresine mail olarak gönderilecektir. 
4. Üniversitemizde açılan dersler varsa başka üniversiteden o derslerin alınması uygun değildir.  Çatı dersleri (Matematik 1,2 ve Fizik 1,2) Mühedislik Fakültemizdeki yaz okulu programından alınmalıdır. Bu dersler için ilgili ders hocalarından onay alınmasına gerek yoktur. Başka üniversitelerden alınacak diğer dersler için ilgili hocalardan onay alınması gerekmektedir.


Yukarıda belirtilen hususların dışında bir sorunuz olursa  
hrucengyazokulu@gmail.com  adresine  sorarak danışabilirsiniz. 
 

PAYDAŞLAR

İLETİŞİM

Placeholder Harran Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Bilgisayar Mühendisliği Bölümü, Osmanbey Yerleşkesi, Haliliye, Şanlıurfa, Türkiye
+90 414 318 1382
bilgisayar@harran.edu.tr