Harran Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Amfi salonundaTEKNOFEST 2023 Teknolojileri yarışmaları hakkında bilgilendirme semineri  gerçekleşti. Seminere farklı fakülte ve bölümlerden öğrenciler katıldı. Sunumlarını yapmak üzere T3 Vakfından Muhammed Şerif Bey katılarak TEKNOFEST 2023 hakkında detaylı bilgi vererek öğrencilerin sorularını cevapladı.

Cumhuriyetimizin 100. Yılında, medeniyetlerin başkenti İstanbul’da gerçekleştirilecek TEKNOFEST 2023’ ün Teknoloji Yarışmaları başvuruları başladı!
Türkiye’nin teknoloji üreten bir topluma dönüşmesini hedefleyen ve Milli Teknoloji Hamlesi sloganı ile yola çıkan TEKNOFEST, Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve Türkiye’nin önde gelen teknoloji şirketleri, kamu kuruluşları ve üniversitelerin destekleriyle düzenleniyor.                          Toplumun tamamında teknoloji ve bilim konusunda farkındalık oluşturmayı, Türkiye’nin bilim ve mühendislik alanlarında yetişmiş insan kaynağını artırmayı hedefleyen TEKNOFEST kapsamında, gençlerin geleceğin teknolojileri üzerinde çalışmalarını desteklemek için Yapay Zeka’dan Otonom Sistemlere, Uzay Teknolojileri ’ne farklı alanlarda 41 farklı kategoride teknoloji yarışmaları düzenlenmektedir.            
        



   

                                                                    
 

PAYDAŞLAR

İLETİŞİM

Placeholder Harran Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Bilgisayar Mühendisliği Bölümü, Osmanbey Yerleşkesi, Haliliye, Şanlıurfa, Türkiye
+90 414 318 1382
bilgisayar@harran.edu.tr