Başvuru tarihleri bir hafta uzatılmıştır Son teslim tarihi 14.06.2023
***Not: Staj yapacağınız yere Staj Formunu imzalattıktan sonra komisyona teslim etmeden önce aşağıdaki google forma bilgileri eksiksiz olarak doldurmanız gerekmektedir.
Form için tıklayınız.
***Duyuru: Harran Üniversitesi Teknokentte HAVELSAN Yazılım Ar-Ge Merkezi açılmıştır. HAVELSAN'da staj yapma şartlarını sağlayan öğrencilerimiz başvurularını HAVELSAN resmi web sayfalarından takip ederek yapabilirler. HAVELSAN ​için ilgili linkler: HAVELSAN , VizyonerGenc



1. Bilgisayar Mühendisliği Bölümü ana sayfasından “STAJ KABUL FORMU” indirilmeli ve ilgili bölümler doldurulmalıdır. Staj Kabul Formu staj yapılacak firmaya imzalatılmalı ve 1-14 Haziran 2023 tarihleri arasında  Arş. Gör. Handan GÜMÜŞ veya Arş. Gör.Harun ÇİĞ'e teslim edilmelidir. 

2.Bilgisayar Mühendisliği Bölümü ana sayfasından “STAJ SİCİL FİŞİ” indirilmeli ilgili bölümler staj tarihlerine göre doldurulmalı ve fotoğraf yapıştırılmalıdır.  Resmi elektronik imzalı üst yazısı aşağıda verilmiştir.

3. Staj yapacak öğrenciler staj tarihleri içerisinde stajına başlar. En erken staj başlama tarihi 26 Haziran 2023 Pazartesi günüdürStaj Yapılcak son gün 8 Eylül 2023 Cuma günüdür.

4. “STAJ DEFTERİ DOSYALARI” indirilmeli ve Günlük Açıklama Şablonu her staj günü için doldurulmalıdır. Staj Defteri ciltli olmalıdır (spiral olmayacak). Staj Defterinde olacaklar sırası ile 1. Kapak, 2. Yönerge, 3. Genel Bilgiler, 4. Günlere Dağılım Çizelgesi, 5. Günlük Açıklama Şablonu (Günlük açıklama şablonu her staj günü için en az bir sayfa olmalıdır).

5. Öğrenci, staj bitiminde staj sicil fişini şirketten onaylatıp kapalı bir zarf da teslim alır. Staj sunumunda staj sicil fişi olmayan stajlar kabul edilmez.

** Staj yapacağınız şirketin donanım veya yazılım üzerine iş yapabileceğiniz bir şirket olması ve staj yapacağınız şirkette en az 1 yazılım, bilgisayar veya elektrik elektronik mühendisi bulunması(staj amiriniz olarak) gerekmektedir. 
***Stajınızı bitirdikten sonra stajda yapmış olduğunuz projeyi sunmanız gerekmektedir (Proje sunumu zorunludur). Yani staj yaparken özgün bir projede görev almanız veya yeni bir proje yazmanız ve projeyi tamamlayıp sunuma hazır hale getirmeniz istenmektedir.

 
 Gerekli dökümanlar aşağıda verilmiştir;


Staj Başvuru Formu
Ek1:Staj Sicil Fişi
Ek2: Staj Sicil Fişi
Staj Defteri Dosyaları
Harran Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Staj Yönetmeliği
 

Staj Kabul Formu Son Gönderim Tarihi: 14.06.2023 Saat:17:00'dir.
En erken Staj Başlagıç Tarihi 26 Haziran 2023 Pazartesi olmalıdır.

 

PAYDAŞLAR

İLETİŞİM

Placeholder Harran Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Bilgisayar Mühendisliği Bölümü, Osmanbey Yerleşkesi, Haliliye, Şanlıurfa, Türkiye
+90 414 318 1382
bilgisayar@harran.edu.tr