23 Mayıs 2023 tarihli YÖK Yürütme Kurulu Üyesi Prof. Dr. Naci Gündoğan’ın vereceği “Yükseköğretimde Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşma” başlıklı seminer yapılacaktır.
URAP Webinar Serisinde bu ay YÖK Yürütme Kurulu Üyesi Prof. Dr. Naci Gündoğan, “Yükseköğretimde Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşma” hakkında bir seminer verecektir. Seminer zoom platformunda ve sunum dili Türkçe olarak gerçekleştirilecektir. Bu konuya ilgi duyan herkes davetlidir.
ODTÜ Enformatik Enstitüsü URAP Araştırma Laboratuvarı tarafından çevrim içi olarak düzenlenen 23 Mayıs 2023 tarihli YÖK Yürütme Kurulu Üyesi Prof. Dr. Naci Gündoğanın vereceği “Yükseköğretimde Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşma” başlıklı seminer yapılacaktır.

PAYDAŞLAR

Placeholder Harran Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Bilgisayar Mühendisliği Bölümü, Osmanbey Yerleşkesi, Haliliye, Şanlıurfa, Türkiye
+90 414 318 1382
bilgisayar@harran.edu.tr