Fikogya Çevre Teknolojileri
Staj İmkanı 1
HFikogya Çevre Teknolojileri Mühendislik Yapay Zeka Limited Şirketi, arran üniversitesi teknokentte bulunan ve TÜBİTAK BİGG desteği ile kurulmuş bir firmadır. Çevresel problemlere yeni nesil teknolojiler ile çözüm üreten ve biyolojik kirlenme üzerine çalışmaları bulunmaktadır.

TÜBİTAK projesi için, Üniversitemizin Bilgisayar ve Elektrik-Elektronik Mühendisliğinde okuyan görüntü işleme , IOT , ve otonom sistemler üzerine çalışan stajyer ve bursiyer arkadaşları aramaktadırlar. İlgili olan öğrenciler aşağıdaki mail adresi üzerinden iletişime geçebilirler.

İletişim: fikogya@gmail.com
Girişimci İbrahim Halil Felhan: +905394890563
FİKOGYA ÇEVRE TEKNOLOJİLERİ MÜHENDİSLİK YAPAY ZEKA LİMİTED ŞİRKETİ Ulubağ mahallesi Recep Tayyip Erdoğan bulvarı Harran Üniversitesi Teknokent blok no:287A iç kapı no:z1 Haliliye/Şanlıurfa

Staj İmkanı 2