2022-2023 Bahar Dönemi Bitirme Proje Dersi alan öğrencilerin dikkatine;
 
Aşağıdaki süreçler ve tarihler önemle takip edilmeli ve belirtilen eylemler zamanında gerçekleştirilmelidir.
 
Bitirme Tez Sunumu: Öğrencilerimizin bitirme tez sunumlarını, danışman hocalarına 20 Haziran Salı gününe kadar yapmaları gerekmektedir.

Komisyon Onayı: Bitirme teziniz ve posteriniz, son basıma gitmeden önce (yani çıktı almadan) en geç 21 Haziran Çarşamba gününe kadar komisyon onayına sunulması gerekmektedir. Bu onay işlemi için belgelerinizi PDF (poster hem pdf hemde yüksek çözünürlükte resim) formatında hrubitirmeproje [at] gmail [dot] com adresine mail yoluyla göndermeniz gerekmektedir.

Web Sitesi ve Raporlar: Bitirme tezlerinizi içeren web sitesi linkinizi ve dönem boyunca hazırladığınız SRS ve SDD raporlarınızı 21 Haziran tarihine kadar hrubitirmeproje [at] gmail [dot] com adresine mail atmanız gerekmektedir.
 
Poster Teslimi: Posterlerinizin son hallerinin 23 Haziran Cuma gününe kadar teslim edilmiş olması gerekmektedir. (Posterin çıktı olarak değil elektronik ortamda teslim edilmesi gerekmektedir.)

Bitirme Tezi Teslimi: Komisyondan onay alan öğrencilerin 7 Temmuz Cuma gününe kadar bitirme tezinizi ciltlenmiş olarak çıktısını alıp danışmanınıza imzalatıp teslim etmeniz gerekmektedir.

Bu süreçte aklınıza takılan sorular için bitirme komisyonundaki hocalarınızla iletişime geçiniz. Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.
 
Harran Üniversitesi
Bilgisayar Mühendisliği Bitirme Komisyonu

PAYDAŞLAR

İLETİŞİM

Placeholder Harran Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Bilgisayar Mühendisliği Bölümü, Osmanbey Yerleşkesi, Haliliye, Şanlıurfa, Türkiye
+90 414 318 1382
bilgisayar@harran.edu.tr