2022-2023 Yaz Döneminde staj yapacak öğrencilerin bilgileri ve staj başlangıç/bitiş tarihleri paylaşılmıştır, görmek için tıklayınız.
Sigorta kontrolünü e-devlet üzerinden sağlayabilirsiniz(Staj başlangıç tarihinden itibaren kontrol edilebilir).

Staj defteri 2023-2024 güz döneminde ilan edilecek tarihlerde Staj Komisyonuna teslim edilecektir.

Staj yapılacak kurumda bir proje yapmanız veya bir projede görev almanız istenmektedir. Staj sonunda staj defteri hazırlanıp ve gerekli imzalar tamamlanıp ciltli olarak staj komisyonuna teslim edilecektir. Daha sonra staj sunumu için tarih verilecek ve sunumlarınızı ilgili tarihte yapmanız istenecektir.

Başarılar,

PAYDAŞLAR

Placeholder Harran Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Bilgisayar Mühendisliği Bölümü, Osmanbey Yerleşkesi, Haliliye, Şanlıurfa, Türkiye
+90 414 318 1382