Bu yıl 1. Ligde mücadele edecek olan şehrimiz spor kulüplerinden Depsaş Erkek Voleybol takımının sezon öncesi sağlık kontrolleri Üniversitemiz Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji, Kardiyoloji ve Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü tarafından gerçekleştirildi.
Takımın Ortopedik muayeneleri Dekanımız Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji ABD başkanı Prof. Dr. M.Akif ALTAY yönetiminde gerçekleştirilirken, Postür analizleri ve sportif fizyoterapi ve perfomansa ilişkin değerlendirmeler bölümümüzden Dr. Öğretim Üyesi Fizyoterapist İsmail PALALI tarafından yapıldı.
Dr. Öğretim Üyesi İsmail Palalı “Voleybol 1. Ligde oynayan ve hedefi Efeler Voleybol Ligi olan şehrimizin profesyonel takımlarından Depsaş Voleybol Erkek Takımının sezon öncesi sağlık taramalarını gerçekleştirdik. Daha önce sağlık taramaları için başka illere giden spor takımlarımızın ölçümleri artık Harran Üniversitesi’nde güçlenen Tıp Fakültesi kadrosu ve yeni açılan Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon bölümü gibi sağlık bölümlerinin desteğiyle birlikte ilimizde yapılmaktadır. Sağlık kontrollerini özveri ile gerçekleştiren tüm hocalarımıza teşekkür ederiz. Üniversite-şehir işbirliği noktasında Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Tahir Güllüoğlu hocamızın da desteği ile tüm branşlarda spor takımlarına sağlık kontrolleri, spor fizyoterapisi ve performanslarını arttırmaya ilişkin süreçte Harran Üniversitesi olarak her türlü katkı sunmaya hazırız. Yeni sezonda ilimizin tüm branşlarda ki spor takımlarına başarılar dilerim” diye konuştu.
Harran Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü olarak ilimizin tüm takımlarına takımımıza yeni sezonda başarılar dileriz.