İlahiyat Fakültesi ve Şanlıurfa Sosyal Bilimler MYO 2022 Yılı Sunumları
İlahiyat Fakültesi ve Şanlıurfa Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu 2022 Yılı Raporlarını Üniversitemiz Yönetimine Sundular. Üniversitemiz Akademik Birimlerinden İlahiyat Fakültesi ve Şanlıurfa Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu; 2022 yılı çalışmalarını, Kurumsal Yönetim Bilgi Sistemi (KYBS) hedef ve gerçekleşmelerini, Birim İç Değerlendirme Raporlarını (BİDR) üniversitemiz yönetimine sundular. Rektörlük Senato Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıya, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nihat DENEK, İlahiyat Fakültesi olarak; Dekan Prof. Dr. Celil ABUZAR, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Mehmet Cüneyt GÖKÇE, Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Abdullah KARTAL, Fakülte Akademik Kalite Elçisi Araş.Gör. Nilüfer ÖZTÜRK KOCABIYIK ve Fakülte İdari Kalite Elçisi Orkan BAYSAL katılım gösterdiler. Şanlıurfa Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu olarak; Şanlıurfa Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Hülya ERASLAN, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Aziz İLGAZİ, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Hazar ABA, Meslek Yüksekokulu Akademik Kalite Elçisi Öğr. Gör. Büşra VURAL ŞENEL, Meslek Yüksekokulu Bölüm Başkanları ve Kalite Koordinatörlüğü Birimi katılım gösterdi.

BAĞLANTILAR

Yüksek Öğretim Kalite Kurulu