Ziraat Fakültesi 2022 Yılı Sunumları
Ziraat Fakültesi 2022 Yılı Raporlarını Üniversitemiz Yönetimine Sundular. Üniversitemiz Akademik Birimlerinden Ziraat Fakültesi; 2022 yılı çalışmalarını, Kurumsal Yönetim Bilgi Sistemi (KYBS) hedef ve gerçekleşmelerini, Birim İç Değerlendirme Raporlarını (BİDR) üniversitemiz yönetimine sundular. Rektörlük Yönetim Kurulu Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıya, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nihat DENEK, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Ali ÇULLU, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Osman ÇOPUR, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet ALMACA, Fakülte Akademik Kalite Elçisi Prof. Dr. Turan BİNİCİ, Fakülte İdari Kalite Elçisi Alaeddin ALKIŞ, Fakülte Bölüm Başkanları ve Kalite Koordinatörlüğü Birimi katılım gösterdi.

BAĞLANTILAR

Yüksek Öğretim Kalite Kurulu