Mehmet Arabacı Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu, Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksek Okulu ile Devlet Konservatuvarı 2022 Yılı Sunumları
Mehmet Arabacı Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu, Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksek Okulu ile Devlet Konservatuvarı 2022 Yılı Raporlarını Üniversitemiz Yönetimine Sundular. Üniversitemiz Akademik Birimlerinden Mehmet Arabacı Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu, Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksek Okulu ile Devlet Konservatuvarı; 2022 yılı çalışmalarını, Kurumsal Yönetim Bilgi Sistemi (KYBS) hedef ve gerçekleşmelerini, Birim İç Değerlendirme Raporlarını (BİDR) üniversitemiz yönetimine sundular. Rektörlük Senato Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıya, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nihat DENEK, Mehmet Arabacı Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu olarak; Müdür Doç. Dr. Yakup AKTAŞ, Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Ali ÇULHA, Yüksek Okul Akademik Kalite Elçisi Öğr. Gör. Dr. Aziz KULAK ve Yüksekokulu Bölüm Başkanları katılım gösterdiler. Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksek Okulu olarak; Müdür Doç. Dr. Ömer Faruk DEMİRKOL, Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Okan ÇOLAK, Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Mehmet BEYAZGÜL, Yüksek Okul Akademik Kalite Elçisi Dr. Öğr. Üyesi Levent Selman GÖKTAŞ ve Yüksekokulu Bölüm Başkanları katılım gösterdiler. Devlet Konservatuvarı olarak; Konservatuvar Müdürü Doç. Dr. Ozan BALDAN, Konservatuvar Akademik Kalite Elçisi Öğr. Gör. Melike ÇAKAN UZUNKAVAK ve Kalite Koordinatörlüğü Birimi katılım gösterdi.

BAĞLANTILAR

Yüksek Öğretim Kalite Kurulu