Özel Sektör ve Devlet Sektöründeki Sanal Gerçeklik Uygulamaları İçin Araştırma Ve Eğitim Olanaklarının Güçlendirilmesi açılış töreni ve 1. Workshop Çalışması programı ŞUTSO Konferans Salonunda yapıldı.


Özel Sektör ve Devlet Sektöründeki Sanal Gerçeklik Uygulamaları İçin Araştırma Ve Eğitim Olanaklarının Güçlendirilmesi açılış töreni ve 1. Workshop Çalışması programı ŞUTSO Konferans Salonunda yapıldı.Temel amacı, bölgesel iş gücünün kapasitesini arttırmak, GAP Bölgesinin batı bölümünün genel çekiciliğini arttırmak üzere özel sektör ile yükseköğrenim kurumları arasındaki işbirliğini güçlendirmek olarak belirlenen Harran Üniversitesi, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası ile Karacadağ Kalkınma Ajansının iştirakçi ortak olduğu “Sanal Gerçeklik İşbirliği Projesi” açılış töreni ve 1. Workshop Çalışması programı, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) ev sahipliğinde gerçekleştirildi.
Açılış konuşmalarını ŞUTSO Kayyum Heyeti Başkanı İsmail Demirkol, Harran Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Sarıışık, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Seyfettin Gencer'in yaptığı programa, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Zafer Aydın, Teknokent Genel Müdürü Prof. Dr. Kasım Yenigün ile davetliler katıldı. 
Programın açılış konuşmalarının ardından Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Fred Barış Ernst projeyle ilgili bilgilendirme sunumunu yaptı.

HABER & ETKİNLİK

SANAL GERÇEKLİK 2.WORKSHOP

SANAL GERÇEKLİK 6.WORKSHOP