30. Yıla Özel Sanat Etkinlikleri Kapsamında Seramik Sergisi ve Sanat Söyleşisi gerçekleştirildi.
Harran Üniversitesi 30. Yıl etkinlikleri kapsamında Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü’nce “30. Yıla Özel Sanat Söyleşileri ve Sanat Etkinlikleri” kapsamında davet edilen Hacettepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Hüseyin Özçelik tarafından “Hüseyin Özçelik Seramikleri” Sergisi ve Seramik Sanatı ve Uygulamaları konulu bir söyleşi etkinliği gerçekleştirildi. Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Fuayesinde 14.11.2022 tarihinde gerçekleştirilen sergiye,  Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mahmut Işık, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Ali Çullu, Akademisyenler ve çok sayıda öğrenci katıldı. Yoğun bir katılımla gerçekleşen sergide, eserlerini gelen konuklara anlatan sanatçıya Eğitim fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mahmut Işık tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.

Etkinliğin ikinci bölümü olarak, 15. 11.2022 tarihinde Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim Atölyesi’nde gerçekleştirilen söyleşide ise Seramik Sanatı ve uygulama örnekleri hakkında bilgi veren Doç. Hüseyin Özçelik, söyleşi sonrası öğrencilerin sordukları soruları cevapladı, Söyleşi Programı, Güzel Sanatlar Eğitimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Emine Teker tarafından plaket takdim edilmesinin ardından toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

EĞİTİM FAKÜLTESİ GOOGLE SCHOLAR ATIF SAYISI

BOLOGNA

MEZUN PORTALI

SÜRELİ YAYINLAR