Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) tarafından Kurumsal Akreditasyon Programına (KAP) dahil edilen Üniversitemiz,  Kalite Koordinatörlüğü tarafından 21.10.2022 Cuma günü saat:16:00'da yapılan değerlendirme toplantısına Kalite Elçilerimiz Şube Müdür V. Öskan BARUTÇUOĞLU, Üye Mühendis Emin BAKIRCI ve Üye Mehmet ATLI yapılan toplantıya katılmıştır.
Kurumsal Akreditasyon Programı sürecine yönelik bilgilerin paylaşıldığı toplantı doğrultusunda Başkanlığımız tarafından; Birim Kalite Yöneticimiz Müslüm ÖZER,  kalite elçilerimiz Şube Müdür V. Öskan BARUTÇUOĞLU, Şube Müdür V. İhsan BOZYEL, Şube Müdür V. Abdullah KURT, Birim İdari Kalite Elçisi Yakup AYDENİZ, Üye Mühendis Cihat GÜRMEN, Üye Mühendis Emin BAKIRCI ve Ar-Ge Şube Müdür V. M. Emin AYDOĞDU’ nun katılımlarıyla 03.11.2022 Perşembe günü saat:13:30'daki toplantımızda; Kalite Yönetim Sistemi (KYS) Portalı, Memnuniyet-İstek-Öneri-Şikayet Raporları, Kurum İç Değerlendirme Raporu (KİDR), Birim İç Değerlendirme Raporu (BİDR), Risk Analizleri, Web Sayfasının güncellenmesi vb. konuların genel bir değerlendirilmesi yapılmıştır.

ÖĞRENCİ E-HİZMETLERİ

PERSONEL E-HİZMETLERİ