Endüstri Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyeleri Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Sabri ÖĞÜTLÜ ve Dr. Öğr. Üyesi İ.Hakan KARAÇİZMELİ'nin eşliğinde, Endüstri Mühendisliği bölümü öğrencileriyle Şanlıurfa 2.Organize Sanayi bölgesinde bulunan FLO Mağazacılık ve Pazarlama A.Ş. fabrikasına teknik gezi düzenlenmiştir. Fabrikanın tesis planlaması, üretim aşamaları, kullanılan makineler, kalite kontrol uygulamaları incelenmiştir. Ayrıca firma tarafından sektör ve firma ile ilgili bilgilerin yer aldığı bir sunum yapılmıştır. Başta Üretim Planlama ve İş Geliştirme Müdürü Muhittin Ervüz ve İşletme Müdürü Halil Öncel olmak üzere, teknik gezi esnasında değerli bilgilerini öğrencilerimizle paylaşan tüm FLO yetkililerine ve geziye katkılarından dolayı Harran Üniversitesi Rektörlüğüne teşekkür ederiz.

+90-414-318-3000
(2522)