Endüstri Mühendisliği Bölümü, 22-23 Şubat tarihlerinde Şanlıurfa Fuar Merkezi’nde düzenlenen “Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri” etkinliğine katıldı. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından organize edilen bu etkinlik, gençlere sağlanan destek, hibe, burs, fon, kredi gibi devlet teşvik unsurlarını tanıtmayı amaçlamaktadır.

Etkinlik, gençleri yönlendirmeyi ve onlara gelecekteki potansiyellerini keşfetmeleri için ilham verici bir platform sunmayı hedeflemektedir. Endüstri Mühendisliği Bölümü Başkanı Prof. Dr. Gencay SARIIŞIK ve öğrencilerimiz Ramazan ALMAÇ, Ömer BAŞKUT, Melek HALMAN, İsmet Nur BİLGİÇ, Zeynep GEÇKİL ve Feyzanur YILDIZOĞLU ile birlikte bu önemli etkinliğe katıldık.

Bölümümüz, fuara katılan kamu kurum ve kuruluşlarının uzman personeli ile yüz yüze iletişim kurma fırsatı buldu ve özellikle lise öğrencilerinden yoğun ilgi gördü. Etkinlikte, bölümdeki akademisyenlerin ve öğrencilerin başarılı projeleri tanıtılarak gençler, geleceklerini planlarken devletin sunmuş olduğu imkânlar hakkında detaylı bilgi sahibi oldular. Ayrıca, öğrencilere bölümümüzde gerçekleştirilen projelerle ilgili bilgiler verilerek, kariyer planlamalarında destek sağlandı.

Katılımcılara sunulan bilgilerle, gençlerin devlet teşvikleriyle neler başarabilecekleri konusunda farkındalık oluşturuldu ve böylece geleceklerini şekillendirmede daha bilinçli kararlar almalarına katkıda bulunuldu.



İLETİŞİM

 İletişim Bilgileri
 
     +90-414-318-3000
(2522)
     endustri@harran.edu.tr
   Lütfen tıklayınız
Lütfen tıklayınız